presume all round | presume low budget wie zijn wij? partners? contact?
 
 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?


Vul hier onder uw naam en telefoonnummer in.
Wij bellen u dan
zo spoedig mogelijk terug.

Naam:


Tel:
 
 
WEBPRESENCESUITE?
 


De WebpresenceSuite biedt u een internetsite puur bedoeld voor presentatie van uw bedrijf op het internet.
De suite geeft u de mogelijkheid op professionele wijze te communiceren met uw klanten.
U kunt middels het beheer gedeelte van deze suite nieuwe pagina's aanmaken, deze pagina's vullen met tekst, plaatjes en overige content.

U kunt altijd waar en wanneer u maar wilt via het internet uw gehele site aanpassen. Het word dus mogelijk om uw klanten te vertellen over de nieuw geopende vestiging, het 5 jarige bestaan van uw bedrijf of u kunt b.v. speciale winter aanbiedingen doen.

Presume heeft er voor gekozen haar klanten een geheel compleet product aan te bieden. Dit betekent dat in dit pakket ook de hosting van uw site is verwerkt, u een eigen domeinnaam krijgt voor uw site, u gebruik kunt gaan maken van een onbeperkt aantal e-mail adressen, en nog veel meer. De domeinnaam die voor uw site wordt geclaimd, wordt uw eigendom, echter betalen wij hier de rekening voor.

Middels het eenvoudig te volgen stappen plan kunt u uw nieuwe site aanmaken en deze vullen middels het beheer gedeelte.

De suite kan naar uw eigen keuze uitgebreid worden om dit product voor u nog meer op maat te maken.

Voor iedere suite die Presume haar klanten aanbiedt betaalt u 250 euro aan service kosten per jaar. (Dus niet voor iedere afzonderlijke module maar voor iedere suite.) In deze kosten zitten o.a. verwerkt: hosting, domeinnaam registratie, e-mail verkeer, onderhoud en updating van uw software.

 
 
  COPYRIGHT PRESUME 2005