presume all round | presume low budget wie zijn wij? partners? contact?
 
 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?


Vul hier onder uw naam en telefoonnummer in.
Wij bellen u dan
zo spoedig mogelijk terug.

Naam:


Tel:
 
 
BRANCHESUITE ?
 

De BrancheSuite is speciaal ontwikkeld omdat bedrijven in bepaalde branches vaak andere wensen hebben op internet gebied. Zo wil een makelaar b.v. veel grote foto's kunnen plaatsen op zijn site en wil de autodealer bepaalde gegevens kwijt bij de producten die hij op het internet plaatst. Presume heeft op dit moment meerdere branche gerichte suites. 2 hiervan vind u terug in het linker menu. Maar ook suites als b.v. een uitzend suite biedt Presume haar klanten aan.
Afgezien van de branche specifieke aanpassingen bieden de BrancheSuites u dezelfde mogelijkheden als de ShopSuite.

De BrancheSuite is een gestript product zodat u tegen zeer lage kosten uw producten op het internet kunt plaatsen. Mocht de gestripte variant echter niet aan uw wensen voldoen dan kunt u de BrancheSuite uitbreiden. De BrancheSuite heeft een keur aan uitbreidmogelijkheden. Zo kunt u de veel voorkomende modules terug vinden in het linker menu. Mocht u wensen hebben welke niet terug te vinden zijn in dit menu dan kunt u altijd even een kijkje nemen bij de overige modules. Mochten uw wensen daar ook niet mee beantwoord kunnen worden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken.

Standaard heeft de BrancheSuite natuurlijk al een aantal mogelijkheden om uw producten op het internet te plaatsen. Zo kunt u producten aanmaken, plaatsen, op inactief zetten mocht u dit product tijdelijk niet zichtbaar willen hebben. Verder zal in de shop een zoek functie te vinden zijn zodat uw klanten kunnen zoeken naar een specifiek product.

Presume heeft er voor gekozen haar klanten een geheel compleet product aan te bieden. Dit betekent dat in dit pakket ook de hosting van uw site is verwerkt, u een eigen domeinnaam krijgt voor uw site, u gebruik kunt gaan maken van een onbeperkt aantal e-mail adressen, en nog veel meer. De domeinnaam die voor uw site wordt geclaimd, wordt uw eigendom, echter betalen wij hier de rekening voor.

Middels het eenvoudig te volgen stappen plan kunt u uw nieuwe site aanmaken en deze vullen middels het beheer gedeelte.

De suite kan naar uw eigen keuze uitgebreid worden om dit product voor u nog meer op maat te maken.

Voor iedere suite die Presume haar klanten aanbiedt betaalt u 250 euro aan service kosten per jaar. (Dus niet voor iedere afzonderlijke module, maar voor iedere suite.) In deze kosten zitten o.a. verwerkt: hosting, domeinnaam registratie, e-mail verkeer, onderhoud en updating van uw software.

 
 
  COPYRIGHT PRESUME 2005