presume all round | presume low budget wie zijn wij? partners? contact?
 
 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?


Vul hier onder uw naam en telefoonnummer in.
Wij bellen u dan
zo spoedig mogelijk terug.

Naam:


Tel:
 
 
SHOPSUITE?
 

De ShopSuite biedt u de mogelijkheid om al uw producten op het internet te plaatsen en eventueel te verkopen.
Bij veel van onze concurrenten betaalt u extra wanneer u meer producten in de shop plaatst. Dit is bij ons niet het geval. U betaalt onafhankelijk van het aantal producten wat u plaatst in uw shop.

De ShopSuite is een gestript product zodat u tegen zeer lage kosten een shop op het internet kunt plaatsen. Mocht de gestripte variant echter niet aan uw wensen voldoen dan kunt u de ShopSuite uitbreiden. De ShopSuite heeft een keur aan uitbreidmogelijkheden. Zo kunt u de veel voorkomende modules terug vinden in het linker menu. Mocht u wensen hebben welke niet terug te vinden zijn in dit menu dan kunt u altijd even een kijkje nemen bij de overige modules. Mochten uw wensen daar ook niet mee beantwoord kunnen worden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken.

Standaard heeft de ShopSuite natuurlijk al een aantal mogelijkheden om uw producten op het internet te plaatsen. Zo kunt u producten aanmaken, plaatsen, op inactief zetten mocht u dit product tijdelijk niet zichtbaar willen hebben bij b.v. seizoens gebonden artikelen, etc etc. Verder zal in de shop een zoek functie te vinden zijn zodat uw klanten kunnen zoeken naar een specifiek product. Uw klanten kunnen gebruik maken van een winkelwagentje waar ze producten in kunnen plaatsen en vervolgens verder kunnen winkelen. Ook zijn er meerdere verschillende verkoop mogelijkheden in het systeem verwerkt zodat uw klanten kunnen kiezen hoe ze het bestelde product bij u willen afrekenen.

Presume heeft er voor gekozen haar klanten een geheel compleet product aan te bieden. Dit betekend dat in dit pakket ook de hosting van uw site is verwerkt, u een eigen domeinnaam krijgt voor uw site, u gebruik kunt gaan maken van een onbeperkt aantal e-mail adressen, en nog veel meer. De domeinnaam die voor uw site wordt geclaimd, wordt uw eigendom, echter betalen wij hier de rekening voor.

Middels het eenvoudig te volgen stappen plan kunt u uw nieuwe site aanmaken en deze vullen middels het beheer gedeelte.

De suite kan naar uw eigen keuze uitgebreid worden om dit product voor u nog meer op maat te maken.

Voor iedere suite die Presume haar klanten aanbiedt betaalt u 250 euro aan service kosten per jaar. (Dus niet voor iedere afzonderlijke module, maar voor iedere suite.) In deze kosten zitten o.a. verwerkt: hosting, domeinnaam registratie, e-mail verkeer, onderhoud en updating van uw software.

 
 
  COPYRIGHT PRESUME 2005