presume all round | presume low budget wie zijn wij? partners? contact?
 
 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?


Vul hier onder uw naam en telefoonnummer in.
Wij bellen u dan
zo spoedig mogelijk terug.

Naam:


Tel:
 
  OVERIGE MODULES ?  

In het linker menu kunt u een groot aantal modules vinden welke u kunt gebruiken voor uw internet site. Natuurlijk biedt Presume nog veel meer modules.
En dan hebben we het nog niet gehad over het op maat werk waar Presume in is gespecialiseerd. Het is altijd mogelijk om door Presume een speciale module te laten ontwikkelen.
Overige modules welke u bij Presume kunt bestellen zijn onder andere:

Winkel wagen geschiedenis
Deze module geeft uw klanten de mogelijkheid te kunnen zien welke producten ze al eerder bij u hebben besteld waarna ze op eenvoudige wijze dit product nogmaals kunnen bestellen. Dit maakt het bestel proces voor uw klanten dus eenvoudiger en aantrekkelijker.

Klant statistieken
Via deze module kunt u een overzicht krijgen van uw klanten en hun aankopen. Dit geeft u de mogelijkheid om op de specifieke wensen en behoeften van deze klant in te spelen.

Banners
Presume kan voor u banners ontwikkelen welke u kunt plaatsen op uw eigen of op andere sites.

Chat
Er kan een chat mogelijkheid aan uw site gekoppeld worden. Hierdoor kunnen uw klanten b.v. in contact komen met andere klanten of andere mensen welke in het chat gedeelte aanwezig zijn. Ook kunt u via een chat vragen beantwoorden van uw klanten.

Forum
Via een forum kunnen uw klanten met elkaar in contact komen en elkaar vragen stellen. Dit kan een goede manier zijn om er voor te zorgen dat uw doelgroep vaak naar uw site terug komt.

Document management en download
Via deze module is het mogelijk documenten op uw site te plaatsen die al dan niet middels een beveiligd gedeelte gedownload kunnen worden. U kunt deze module b.v. zelf gebruiken om belangrijke documenten op het internet te plaatsen zodat u altijd kunt beschikken over deze documenten.

FAQ
Middels de FAQ kunt u veel voorkomende vragen en antwoorden op deze vragen over uw producten op het internet plaatsen. Dit kunt u ook middels de module andere pagina's doen, echter is de FAQ module iets goedkoper in aanschaf. De andere pagina's module geeft u echter wel meer mogelijkheden.

Agenda/events
Het is via deze module mogelijk een agenda te plaatsen op uw site met belangrijke gebeurtenissen. Zo kunt u b.v. als uw bedrijf veel seminars geeft deze bij houden in deze agenda zodat de seminars overzichtelijk worden voor uw klanten, en direct te boeken zijn via het internet.

Mailings
De digitale nieuwsbrief is een zeer geschikte manier om bij uw klanten in beeld te blijven. U kunt uw klanten op de hoogte stellen van nieuwe producten, diensten of aanbiedingen.
Deze module heeft zeer veel mogelijkheden, samenstellingen en prijzen. Wilt u meer weten over de samenstellingen neem dan eens contact met ons op of vul hier naast de bel me terug gegevens in.

Meertalig
Het word een stuk eenvoudiger uw site of shop in meerdere talen op het internet te plaatsen. U hoeft niet meer alles opnieuw op te bouwen, producten en/of plaatjes in te voeren, maar enkel een vertaling van uw teksten in te voeren.

Enquete
Middels een enquete kunt u de wensen van uw doelgroep beter in kaart brengen. U kunt bij uw klanten toetsen waar een behoefte aan is en hier uw verkoop op richten. Een ander voordeel van de enquete op uw site is meer trafic genereren naar uw site en de aandacht van uw klanten en potentiële klanten vast houden.

Leveranciers prijslijst import
U heeft een shop en verkoopt producten in deze shop. Deze producten koopt u zelf ook weer in bij uw eigen leveranciers. De prijzen van uw leveranciers veranderen echter dagelijks. Zou het niet fijn zijn als u niet meer dagelijks handmatig alle prijzen moet aanpassen op uw site. Dit kan nu met deze module. Wanneer uw leverancier hier de mogelijkheid toe biedt kan deze module aan uw product gekoppeld worden. Wij zorgen er dan voor dat de prijzen b.v. dagelijks gecontroleerd worden. Vervolgens krijgt u te zien welke producten een andere prijs hebben gekregen en kunt er voor kiezen deze prijzen te updaten.

 

 
 
  COPYRIGHT PRESUME 2005