presume all round | presume low budget wie zijn wij? partners? contact?
 
 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?


Vul hier onder uw naam en telefoonnummer in.
Wij bellen u dan
zo spoedig mogelijk terug.

Naam:


Tel:
 
  SHOPSUITE OP MAAT GEMAAKT MODULEomschrijving
  SHOPSUITE OP MAAT GEMAAKT MODULE  
       
   
De door presume ontwikkelde SHOPSUITE OP MAAT GEMAAKT MODULE is een aanvulling op de SHOPSUITE BASIC MODULE.

Iedere klant heeft zijn eigen interne bedrijfs protocollen waar hij zich aan houdt.
Iedere klant heeft zijn eigen behoeftes. Onze modules zijn standaard modules die niet zijn toegespitst op uw specifieke protocollen of behoeftes.

Heeft u voor een bepaalde module gekozen en voldoet deze module toch nog net niet helemaal aan uw wensen, dan kan zo'n module aangepast worden zodat deze wel aan uw wensen zal voldoen. Wij zullen dan samen met u gaan kijken naar uw wensen en samen zullen we tot de beste oplossing komen voor uw problemen.

U kunt per afzonderlijke module kiezen voor dit stukje maatwerk.

U zult begrijpen dat er beperkingen zitten aan de mogelijkheden van de SHOPSUITE OP MAAT GEMAAKT MODULE. We kunnen met deze module niet problemen oplossen waar enorm veel werk mee gemoeid is. Het is echter ook niet zo dat we letterlijk de kostprijs van deze module gaan omzetten naar een aantal uur wat we beschikbaar hebben voor het aanpassen van de module waar u de SHOPSUITE OP MAAT GEMAAKT MODULE aan koppelt. Dit omdat het voor ons ook altijjd interessant is om ons systeem uit te kunnen breiden zodat u als klant middels een up-date daar uw voordeel uit haalt. En ons product dus voor u interessanter wordt.

 
       
         
eigenschappen
  - De SHOPSUITE OP MAAT GEMAAKT
MODULE kunt u op iedere module plaatsen en daarmee iedere module aanpassen aan uw specifieke eisen of wensen.
 
 
 
 
 
 
 
    - Wanneer u de SHOPSUITE OP MAAT
GEMAAKT MODULE koppelt aan de SHOPSUITE BASIC MODULE dan kunt u er voor kiezen om b.v. meerdere omschrijvingen bij een product te plaatsen. Zo kunt u in uw shop een product plaatsen welke een korte omschrijving heeft en door te klikken op de knop "meer info" meer informatie laat zien over dit specifieke product.
 
 
    - Wanneer u de SHOPSUITE OP MAAT  
   
GEMAAKT MODULE koppelt aan de SHOPSUITE ORDERS MODULE dan kunt u er voor kiezen om b.v. deze orders niet te exporteren als csv file maar als excel document.
 
 
    - Wanneer u de SHOPSUITE OP MAAT  
GEMAAKT MODULE koppelt aan de SHOPSUITE KLANTEN BEHEER & LOGIN MODULE dan kunt u er voor kiezen om bepaald informatie op uw site welke slechts voor één klant bestemd is enkel zichtbaar te maken wanneer de klant zich heeft ingelogd.
 
  - De mogelijkheden met de SHOPSUITE OP  
MAAT GEMAAKT MODULE zijn zoals u zult begrijpen oneindig. Bovengenoemde mogelijkheden zijn slechts voorbeelden.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of vraagt u zich af of het probleem wat u heeft opgelost kan worden met deze module neem dan gerust eens contact met ons op.
 
 
     
prijs
 
319 euro
per module waar u de SHOPSUITE OP MAAT GEMAAKT MODULE aan koppelt.
 
 
 

 
 
  COPYRIGHT PRESUME 2005