login: username: password: GO>>
 
wie zijn wij? wat doen wij? demo's? kosten? partners? contact?
 
 
Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?


Vul hier onder uw naam en telefoonnummer in.
Wij bellen u dan
zo spoedig mogelijk terug.

Naam:


Tel:
 
 
 
 
 
  PRIVACY BELEID  

Privacy beleid Presume.nl
Presume doet haar best om ervoor te zorgen dat er op zodanige wijze met uw persoonsgegevens wordt omgegaan dat uw privacy zo veel als mogelijk wordt beschermd en gewaarborgd. Presume houdt alleen die gegevens bij die zij nodig heeft om u van dienst te kunnen zijn en voor het vastleggen van webstatistieken.

Presume verzamelt en bewaart bepaalde informatie van bezoekers over het gebruik van deze website, zoals de datum en tijd waarop u de website heeft bezocht, het type browser, browsertaal, en het aantal hits. Presume houdt geen unieke persoonsgegevens bij (bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres of dergelijke), tenzij waar u deze informatie specifiek vermeldt. De meeste gegevens worden binnen enkele dagen vernietigd, zonder dat er acties mee worden uitgevoerd.

Presume gebruikt de door de gebruiker verstrekte informatie alleen in het kader van de bedrijfsvoering en om de gebruiker zo goed mogelijk van dienst te zijn. De door u verstrekte informatie wordt niet door Presume overgedragen, verkocht of anderszins voor ongevraagde doeleinden gebruikt.

Als u vragen heeft over deze privacy verklaring of over de verwerking van gegevens, neemt u dan contact met ons op via deze website.

 

 
 
  COPYRIGHT PRESUME 2005